Školenie TEPUJEM.SK – Hotel Zerrenpach 3/2017

Aj v roku 2017 sme si s kolegami urobili pracovno-oddychové víkendové stretnutie s cieľom naučiť sa niečo nové, predstaviť si nové produkty, zdokonaliť si zručnosti z čistenia, vymeniť si skúsenosti.
Otestovali sme si čistenie so švajčiarskou technikou Cleanfix, (používame ku svojej práci okrem Cleanfix širokú škálu profesionálnych strojov značiek Karcher, Santoemma, Ghibli, Lavor, Wirbel, Fimap) predstavili sme si nový produkt na čistenie čalúnenia s aktívnou ochranou vlákna (vydrží dlhšie čisté a lepšie sa následne čistí) a otestovali ho na znečistenej sedačke s výsledkom, aký uvidíte vo fotogalérii. Dokonca sme sa popasovali neplánovane aj so stoličkou, ktorá bola znečistená zaschnutým voskom.

 

Až o 50% dlhšie vydrží čalúnenie čisté v porovnaní s bežnými prípravkami!

Sedačku znečisťovali psíky, takže bola poriadnou výzvou.
Znečistená stolička voskom, o ktorej si už každý myslel, že sa vyčistiť nepodarí. :)

Tak čo myslíte, podarilo sa vosku zbaviť?:)

PREDSTAVUJEME HOTEL ZERRENPACH :)

Každá izba má svoje neopakoveľné kúzlo :)
Hotel Zerrenpach nájdete v Osrblí, neďaleko Banskej Bystrice. Webová stránka hotela: http://www.zerrenpach.sk/ a silný príbeh, ktorý stojí za týmto hotelom nájdete tu: https://goo.gl/73Hrp0


Hotel je zaradený i do programu TEPUJEM.SK s názvom Zdravý hotel.
Nikto z nás by nepovedal, (veď zápasíme často so strojmi dosť ťažkých hmotnostných kategórií) že večerný bowling dokáže priniesť na druhý deň i svalovicu.

Večer v civilnom :)


Za vynikajúci servis počas pobytu a školenia ďakujeme všetkým (majiteľom i personálu) z Hotelu Zerrenpach v Osrblí. Všetkým sa ubytovanie veľmi páčilo, ako i večerný oddychový program.